How well do you truly know the ‘Twilight’ star?

Kristen Stewart’s birthday is correct round the nook. The actor, who has been a part of a number of iconic productions so far, is most notably recognized for her work as Bella Swan in the Twilight movie sequence and Sabina Wilson in the 2019 model of Charlie’s Angels. In order to have fun Kristen Stewart’s birthday, a quiz based mostly on Kristen Stewart’s films, who’s Kristen Stewart relationship and numerous different items of Kristen Stewart’s trivia has been curated. One can take the Kristen Stewart quiz under and learn how well do you truly know the Twilight actor.

Kristen Stewart quiz:

1) What was Kristen Stewart’s age when the first Twilight film made it to theatres?

a) 17

b) 16

c) 18

d) 19

2) What is Kristen Stewart’s Zodiac signal?

a) Aries

b) Libra

c) Taurus

d) Virgo

3) One of Kristen Stewart’s films will be described as an aquatic thriller. Which one is it?

a) Breaking Dawn

b) Underwater

c) Twilight

d) Charlie’s Angels

4) What is Kristen Stewart’s Net price estimated to be?

a) Between US $40-50 Million

b) Between US $80-90 Million

c) Between US $70-80 Million

d) No official Information relating to her fortune has been revealed as but.

5) What is the identify of Kristen Stewart’s manufacturing home?

a) Starlight Partners

b) Twilight Partners

c) Angel Films

d) Underwater Productions

6) Who is Kristen Stewart relationship presently?

a) Dyla Meyer

b) Dylan Meyer

c) Emma Stone

d) Emma Thorne

7) Which 12 months noticed Kristen Stewart making her directorial debut?

a) Kristen Stewart hasn’t directed a movie but

b) 2010

c) 2019

d) 2017

8) At what age was Kristen Stweart found by a expertise scout?

a) 8

b) 9

c) 11

d) 17

9) Kristen Stewart is a musician as well. What is her instrument of alternative?

a) Bongo

b) Guitar

c) The Ukulele

d) Saxophone

10) Shortly after the launch of Twilight, Kristen Stewart made her singing debut with two songs that had been featured in one in all her movies. What was the identify of that film?

a) The Runaways

b) New Moon

c) Breaking Dawn

d) None of the above

11) Which one from the following record of Made for TV movies does Kristen Stewart star in?

a) Stuart: A life Backwords 

b) The Thirteenth Year

c) High School Musical

d) The Christmas Sitters

12) Which one from the following record of Kristen Stewart’s films star Charlize Theron and Chris Hemsworth as well?

a) Charlie’s Angels (2019)

b) Underwater

c) Breaking Dawn

d) Snowwhite And The Huntsman

13) What was the 12 months wherein Kristen Stewart got here out as bisexual?

a) 2019

b) 2018

c) 2017

d) 2016

14) Which one from the following record of movies sees Kristen Stewart teaming up with Jodie Foster?

a) Happiest Season

b) Underwater

c) Hotel Artemis

d) Panic Room

15) Kristen Stewart can be quickly be seen taking part in a well-liked public determine. What is the identify of the determine in query?

a) Princess Diana Spencer

b) Marilyn Monroe

c) Judy Garland

d) Jean Seberg

DISCLAIMER: The above data relating to Kristen Stewart’s Net Worth is sourced from numerous web sites/ media reviews. The web site doesn’t assure a 100% accuracy of the figures.

Answers: 1-d, 2-a, 3-b, 4-c, 5-a, 6-b, 7-d, 8-a, 9-b, 10-a, 11-b, 12-d, 13-a, 14-d, 15-a

 

 

This article was first revealed in www.republicworld.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here